0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Problem je u kartici, ja sam imao isti taj problem. pa sam otvarao karticu. meni od kad je ispala je poceo da zeza. tako da sam je bio otvorio, i malo cackao je. i pritisnuo drugu bateriju(koja je u kartici gore blizu tastera) koja ne moze da se menja. i od tad mi radi. treb :290:s samo pazljivo otvoriti karticu i mozda zamenuti ili tamo zalemiti kontakte ako su popustili ili se prekinuli. ja sam to uspeo i otvorio karticu da se ne primeti.
Meni se ovo jednom desilo, da je prestalo da radi automatsko zakljucavanje. Problem sam resio tako sto sam kola otkljucao na taster za otkljucavanje, upalio auto, izasao iz kola i malo duze sam drzao treci taster na kartici AUTO+LOCK dok mi migavci nisu par puta brze signalizirali i to je to. Ako nece probaj i da skines minus klemu za akumulatora na nekih 5-10 minuta, vrati je, pa zadrzi treci taster na kartici da vidis dal ce da radi. Mislim da je za pocetak to bezbolnije od otvaranja kartice. Samo pre skidanja kleme, saznaj koji ti je kod od radija
najcesce je problem u kontaktu druge baterije ili se od ispustanja i lomljenja u dzepu odlemila ili je praznaako ides mozda u pravcu Loznice javi se da ti to sredim