0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
samo jedno pitanje, i kod mene na autu na vratima iza brave imaju te crne pravougaone pločice, da li to zanči da ima taj auto lock sistem ili ne ?
Trebalo bi da ima. To mu dodju senzori kada zavuces ruku, onda se vrata otkljucaju. Naravno, potrebna je kartica kao moja koja je do pre par meseci radilaa sada nece. Ima tri tastera,
Pre svega pozdrav i ja ima senzore ispod brave i rade normalno što se tiče odključavanja, a dali bi trebao da se zaključa sam i na Scenicu II 2004 god kod mene se ne zaključava sam Možda i ne treba nemam poima!!!
Kod mene su se sva vrata zakljucavala AUTOMATSKI nakon sto se udaljim 4-5 metara od kola.Jos jednom da pitam sve koji su eventualno otvarali karticu.Da li ona ma neki žljeb sa strane, znate ono kao kod laminata, pritisnes i ono klikne ...........ili je jednostavno slepljena?Koji je najbolji postupak za otvaranje kartice?
Ovi kod nas kazu da nemozes popraviti karticu s 3 tastera. http://www.reparatiewinkel.nl/index.php/renault-keycard.html
negde sam naletio da se auto lock aktivira tako sto se upali auto i pritisne dugme za zaključavanje na centralnoj konzoli 5s, dok se ne čuje bip...