0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Izgleda ste u pravu vas dvojica(Click i RS team) Danas mi auto opet nije hteo upaliti,ja prodrmao konektor tog senzora i on upali!Sutra cu da ga zamenim ako uhvatim vremena(imam kuci drugi)pa javljam dal je on pravio probleme.Hvala svima na pomoci i zelji da pomognu!
Jeste,on je bio u pitanju
Da postavim još neka pitanja u vezi ovog,već ,,legendarnog senzora'' u izvedbi 1.5 dci.Da li ovaj senzor crkne skroz,i onda auto uopšte ne pali,ili samo zabrljavi,pa pravi probleme?Kada se ima problema sa ovim senzorom,da li dijagnostika prikazuje grešku koja znači da je on direktno crkao,ili se to po defaultu zna da je on?Postoji li nekakva prva pomoć kod senzora koji s vremena na vreme prave probleme,kao što,pretpostavljam,pravi na mom autu?Otkad sam kupio auto,desilo mi se 3-4 puta da neće da upali iz prvog,kada je vruć tj.posle nekoliko minuta kada je ugašen.Upali regularno na drugo ili treće verglanje.Negde sam pročitao da valja ponekad da se izduva kompresorom,a kontakti da se poprskaju kontakt sprejom...Ovo su neke od stvari koje me interesuju,naravno i cena novog senzora,ako je neko skoro menjao.pozdrav.