Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem sa xenonima

Započeo Crazy Laguna2.2dCi, 14.08.2008. - 08:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Crazy Laguna2.2dCi

Od juce imam problem sa xenon. Ponekad se upali xenon, ponekad se ugasi. Lampice su nove od proslog meseca. Ako je balast pokvaren onda mislim da nece se nikako upaliti.
Ja sad nemam pojma sta je problem. :??:
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

filo

:blink:   Pali se i gasi bez razloga ..    Ako se ugasii upali  4 puta vise se nece upaliti ..   :hahahi:  Provereni su kontakti u kutiji sa osiguracima i nisu pronadjeni nikavi nedostatci. Svetlost nije promenila boju ..Mislim da je sijalica ok ..

Slucajno neko zna o cemu se radi ?   

EDIT: Spojene teme
ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

Click

A kontakti na prekidacu na raketi? Senzor svetla?

filo

Citat: Click poslato 11.07.2009. - 19:46
A kontakti na prekidacu na raketi? Senzor svetla?

Senzor svetla nema ili je iskljucen .  Svetla su stalno ukljucena .   gasi se samo jedan .. Levi .  Otprilike kada se upale prodje 15 -20 sek  i onda se jedan ugasi ..   ponovo se upali posle 5 sekundi .   Ako napravi ciklus od 4 paljenja i gasenja iskluci ga neka zastita .  Obicno pocne sa zurkom posle vise uzastopnih zaustavljanja i gasenja motora ..   :shit:

Click

Pa onda bih ja ispitao taj visokonaponski deo instalacije, trafo ili kako se vec zove, mozda je tu problem  :nezna:, ako kazes da je sijalica OK

filo

Citat: Click poslato 11.07.2009. - 20:15
Pa onda bih ja ispitao taj visokonaponski deo instalacije, trafo ili kako se vec zove, mozda je tu problem  :nezna:, ako kazes da je sijalica OK

Taj deo je super ..  Mora branik da ide  ..

filo

Za sve postuji prvi put .     Moja Meg je danas dobila prvi rezervni deo koji nije kupljen u Renault prodavnici .    Nove  xenon sijalice nepoznatog konstruktora i proizvodjaca.

eb  :place:

Zabrinut sam iako mi je ostalo 50e u dzepu.  Grize me savest .  :banghead:

fLiP

mm

da li mi moze neko reci koje xenon sijalice idu u lagunu 2  2,2dci,110kw 02god.karavan,na nju su xenon farovi fabricki i plasticni su

EDIT: Spojene teme

djiuliju

F1

Da ti nije slucajno crkla sijalica?  :doh:

kalif

Citat: djiuliju poslato 16.08.2010. - 23:52
D2R 4300K, Philipsove
Da li to vazi za sve lagune ovog godista? Imamo li neki izbor? Zna li neko posto su?

djiuliju

Trebalo bi da su svi fabricki ksenoni sa tim sijalicama. Cena, pogledaj po netu, od 20 do 100 evra  :zubo:

Blazar

^^ oces reci prava sitnica.

djiuliju

Sve sto je dobro, mora i da kosta  :smile: