Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Prekidac za sva cetiri migavca - problem

Započeo Sauriann, 12.10.2009. - 12:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Jakota

Sto ne probas da nadjes na netu kako se skida i probas sam da zamenis, ako nadjes prekidac?

Mislim da u ovlascenom ima da naplate dosta za zamenu
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

cika mili

U ovlašćenom ide ili je išla ( ako u međuvremenu nije šta promenjeno) zamena kompletne table. To zadovoljstvo iziđe nekoliko stotina eura. Sećam se da sam na jednom forumu/klubu iz susjedstva pročitao da ipak postoji mogućnost da se zameni samo prekidač. Pretpostavljam da zato SavkeNS pita da li znate nekog ko to radi.

Goxxy

Evo ovde kolega možeš pogledati koji je broj dela i potražiti po njemu. Dakle, ne mora cela tabla naravno... Broj dela je 1 na šemi, ali mora da znaš šta auto podržava da bi znao tačno koji broj dela ti odgovara. Ili da skineš tablu i nađeš tačan broj dela na tom setu prekidača.

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Renault&ssd=%24%2AKwEVITAcQ25YYn1MSGwEJU1ZeX5gER4TEgAvHFRSYXVpbW9sKT4SeFZSVmdxaHk_IigVHGzjjkFATRtQJXFYQlJnFl9KExcsFxcRGRAUGBMAHQlJU0JPQ0NhakZEVBNlX01CSFRAERQJdUlOVGdvGRdGRC9ZSE5QVWYQG05FEldHU0VJUmFqRkQSUkVOREJmbxtKQl4WF19VTkJhEQAHBRVmGRITFRAVS0NdAAAAAN_RsVY%3D%24&vid=0&cid=2143249826&uid=38452&q=

cika mili

Citat: SavkeNS poslato 17.03.2026. - 13:09Pregledao sam sve postove, ali me zanima da li znate nekog u NS da ima i radi zamenu ovog prekidaca za sva 4?

Jesi li rešio problem?

slavko_bgd

Moguća su dva rešenja:

1. zamena celog panela, jer je taster "park anywhere" sastavni deo panela i ne postoji kao rezervni deo
2. pronalaženje pismenog autoelektričara koji to ume pedantno da demontira, odnese pismenom elektroničaru tipa TV/Mobile/PC servisera koji će to da popravi i da pedantno vrati na mesto.
Improvizacija je majka svih...sekiracija.

markofpi

Javi ako bude ocija 2. ko je radio i koliko naplatio.
A koji je red velicine cene za 1. opciju?

slavko_bgd

Ne bih znao, zaista, a ne verujem ni da ću saznati to što pitaš. 
Nadam se da će se pojaviti neko sa više konkretnih informacija, pogotovo za opciju 2.
Improvizacija je majka svih...sekiracija.

Milenko_M

Na prodaju se nudi samo cela tabla za audio sistem .
https://www.xdalys.lt/en/product/14522261555/
Ovo je polovno i jeftino . Ima i drugih koji prodaju .
Drugo rešenje je izvaditi celu tablu , doći do prekidača i probati naći približnu zamenu .
A ovo je jeftino zato što ima tragova korićenja - habanja .

alexsasa

Servis iz Kg-a(Aca Best) menja cele te table, mozda on moze nesto da uradi?

Sent from my iPhone using Tapatalk