Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem sa xenonima

Započeo Crazy Laguna2.2dCi, 14.08.2008. - 08:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mire

Super! Onda i nek si ih zamenio. Šteta što nisi skidao farove pa da i očistiš prašinu sa reflektora. Ja se kanim već 3 godine da to uradim, ali nikako...

Byk

Gledao sam kako je, naravno rus neki, čistio sa onim štapićima za uši nakačenim na neki štap kako bi dohvatio sočivo unutra, bez skidanja farova... Hteo sam i ja da uradim slično sa sajlom za hvatanje delova u nepristupačnim mestima (nakačio bih neku krpicu na vrh).... Ali nakon ove intervencije sa sijalicama, ne bih više gurao ruke tamo. Uostalom, nisu sočiva loša. Dobro je i ovako :)

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

mire

Ma da, ispadne lakše skinuti branik i farove nego tako menjati. Bitno je da si uradio.

deketa

Čujem da novi tehnički traži automatsku nivelaciju ksenon farova. Moji su fabrički, ali nikad nisam primetio da  mi se nešto niveliše kao kod drugih automobila.
Kako da znam imam li tu nivelaciju , ili prosto ne radi.
L2, ph1
Jedem supu samo da bih srko!

Ivan037

Parkiraj se ispred nekog zida na 3-4 metara. Upali oborena svetla i tek onda stavi karticu u citac.
Trebalo bi da svetla odrade kalibraciju dole gore.

deketa

probaću pa javljam.
hvala

deketa