Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem sa xenonima

Započeo Crazy Laguna2.2dCi, 14.08.2008. - 08:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

McDjokan

27 evra D2S Philips...

El Bayanero

Citat: darkokalimero poslato 09.04.2013. - 21:22

druze koji je ovo program ?

Mislim da je dialogys uradjen kao PDF.
Mr. Weber & Mr. Garrett

zrenjaninac

od  juce  ponosni vlasnik  megana 2008 godiste  sa  fabrickim xenonima , pitanje  za iskusnuje  od  mene  svetla su slaba mozda 5  metara  od kola  i to je to moram  paliti  maglovke  da  bih nesto video  elevacija   radi uredno duga  oke  isto ....  dali    su sujalice  za menanje  ili  su projektori   prljavi   i naravno  dali neko moze to da resi  ;)

chika.doctor

Daj slike da vidimo, ne bi trebalo tako da bude.. :nezna:

I da, menjaj avatar i auto u potpisu :p
A mogao bi i da ga predstaviš.. :D

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

zrenjaninac

tuga i zalost ;))  ja mislim  ipak  da  je  do sijalica 

usdp

Ukoliko je proziran far problem je sijalica ili balast mada sumnjam na sijalicu. Najb.bi bilo da imas odakle probati.

zrenjaninac

far  je  prozoran   socivno  nevidim  da je  prljavo sa  spoljne   strane  , a veceras  sam video  razlicite  boje sijalica  i ja mislim  da  je  to u pitanju  , nema druge zamena sijalica pa ce da vidimo .

djiuliju

Cim menja boju pred crkavanjem je. Tu valjda ide d2s sijalica

Ultrena

^ I to izgleda ovako  :zubo:

usdp

Rikavela ;-) kupi drugu (ako imas novca 2 a ovu dobru cuvaj negde ( kazem dve da se boja uskladi))

Ultrena

Kupljeno odavno, i namontirano :)
3000 din su me izasle 2 sijalice. Prethodne su bolje sijale kako mi se cini  :nezna:

usdp

Nije mnogo s obzirom da je orig ksenon.
I ja sam primetio da je 90% stvari prva ugradnja sta gos bilo dosta bolje

zrenjaninac

Citat: Ultrena poslato 12.01.2014. - 23:07
^ I to izgleda ovako  :zubo:

tvoje   sijaju  barem   moje   su slabe  bukvalno  metar   dva  do kola  jel moguce toliko da  oslabe?

Ultrena

Citat: usdp poslato 12.01.2014. - 23:34
Nije mnogo s obzirom da je orig ksenon.
I ja sam primetio da je 90% stvari prva ugradnja sta gos bilo dosta bolje
Original kineski  :yes: :vidiga1:

Inace, jako cool ova boja. Ima dobar snop, ali crvena ne osvetljava bas  :doh:

Evo malo iz drugog ugla  :wink:

zrenjaninac

promenene  sijalice   kod mene  su  bile  ds1?;)   malo je  bolje   al svetla  bi  trebala  da se dignu  sad  pitanje  jel  se  farovi  sa  automackom nivelacijom   steluju ?