Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Test: Megane 3 - 1.6 16v GT Line Coupe

Započeo Cherokee, 05.05.2011. - 18:20

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Dogac

Zavidim mu samo na sedistima i felnama  :zubo:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

damal

Ilic-PA

:respect:

Ko ima ljubomornu devojku ne sme da vozi ovaj auto  :zubo:
Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!

danijelzg

Citat: Dogac poslato 05.05.2011. - 19:12
Zavidim mu samo na sedistima i felnama  :zubo:

Samo na tome? A branici?

Dobra je ta oprema, GT line, ima ih na cesti... svaki dan bar nekoliko vidim.
Steta sto nije neki jaci benzican na testu

chika.doctor

Citat: danijel poslato 05.05.2011. - 21:41
Steta sto nije neki jaci benzican na testu

Za to je kriv glupi RNS.. :mad:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Exception®

A komentar ispod teksta :doh:

Milan 04. maj 2011. 16:33 #1557644

Sta znaci to kad novinar kaze motor od svega 1.6 litara! Pa sad skoro je VW izbacio novu generaciju motora zapremine 1.2 i 1.4 tsi, prvi oslobadja 105ks i zamena je za atmosferski 1.6 koji je imeo 102ks, a drugi je nanivou atmosferskih 1.8 i 2.0, taj 1.4 tsi oslobadja 122ks i pruza sjajne performanese, dovoljno je reci da pokrece novog Passata koji je tezak 1.380kg. Spronta do 100 za samo 10.5s i postize max brzinu od 203km/h. sta kaze novinar, jel ovaj motor od svega 1.4 zapremine vredi nesto?
ΕΛΛΑΣ

IsNoGood

Smesno je sto Clio GT ima motor jaci motor (isti kao u Twingu RS) od Megana GT  :laugh:

Inace i Clio i Megane su u GT opremi ubedljivo najlepse pogodjeni izgledom (i opremom).
Kod mene u kraju ima isti ovakav Megane i svaki put ga lepo osmotrim kada naidjem na njega, isto kao i kada naidjem na Clia GT... Ova plava boja je prelepa  :respect: :respect: :respect:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Ilic-PA

Clio gt je boleeest :) u bg znam da ima samo jedan, stoji parkiran u 27. Marta

sta mislite o meg. karavan gt ?
Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!

Tihi

Dogac

Citat: danijel poslato 05.05.2011. - 21:41
Samo na tome? A branici?

Ne na branicima. Vise mi se svidja moj sportski kit od GT branika.  :yes:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Tihi

Ni meni se ne dopada izgled branika na GT line-u, ali zato farovi  :hail:

Dogac

chika.doctor

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Tihi