Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Podkrila

Započeo arman36000, 26.06.2011. - 09:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

fLiP

Pa pokusaj sa dva srafcigera upravo tako da klackas. IoI
Pa kada ga malo izvuces onda uzmi spicangle i pokusaj da isto tako malo na jednu pa na drugu stranu. Samo nemoj previse da strezes sredinu.
Moras da ga oslonis na podkrilo da bi ga odvojio. Trebalo bi da izadje bez problema, uz to klackanje.

ivukoje

Našao sam polovna podkrila za Lagunu za 100 Eur (levi i desni), a original novi su oko 180 eur. Da li je ovo puno za polovno, meni se učini da jeste? Inače meni nedostaju delovi podkrila ispod oba branika, ali kako su na Laguni podkrila odrađena iz jednog dela moram uzeti komplet oba podkrila. Pregurah već godinu bez njih ali mi skoro jedan majstor reče, a i video sam sam, da je ispod levog branika mehanizam za tempomat ili nešto slično, a ispod desnog je filter za gorivo.

direstraits

Jesi vidio kako izgledaju ta podkrila, ili unutrasnja plasticna zastita? Jer nisu kod L3 potpuno zasticena krila iznutra. Da ne bi kupio istu stvar. :)

ivukoje

Pa nisam, samo sam se cuo sa covekom telefonom. A gledajuci sliku meni tačno nedostaje onaj deo plastike iznad broja 6 i 2.

Mrki

Da li neko zna da li Twingo do 2003 godista fabricki ima zadnja podkrila i da li to negde ima da se pazari? :)

ms10

Mislim da su ti najbolje resenje auto otpadi ;) i ujedno najjeftinije...
Nemoj na silu, uzmi veci cekic ;)