Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
Z

Da li je normalno da ler gas bude malo povišen pri jutarnjem paljenju?

Započeo zubo, 01.02.2010. - 16:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

zubo

Imam megan II 2005 ujtro kad ga upalim obrtaji su 950-970 nakon 15_tak min padnu na 900 i tako je nonstop.Dal je to normalno?

mire

Liči da jeste, a koji je motor u pitanju?

zubo

Citat: mupe poslato 01.02.2010. - 16:14
Liči da jeste, a koji je motor u pitanju?
1.5 dci 60 kw 85 ks

Rins

Kod mene identican motor-identican slucaj... normalno je da digne obrtaje kad mu je hladno.....

mimi1980

Kod mene je benzinac.Kada je hladan radi na 1000 obrtaja,a čim postigne radnu temperaturu padne na 500.

fLiP

Normalno je da digne obrtaje. I pali ga bez gasa.

pmilovanovic

vsvv

I kod mene je isto samo sto sam primetio da kad nepalim grejanje mnogo brze spusti obrtaje, a ako se nezagreje preko prve crte cim upalim grejanje on podigne malo obrtaje.

fLiP

I to je normalno. Brze se zagreje kada ne vuce vazduh iz motora u kabinu, tj. kada ne radi ventilator. Nadam se da ti ne digne jedno 300 obrtaja kada upalis grejanje, vec toliko da primetis u zvuku motora. Ja jedva primetim na obrtajima.

vsvv

Ma ne izuzetno malo, jedva i da se primeti,predpostavio sam da je to ok ali reko da podelim sa vama... :kez:

fLiP

Da to je ok. ;)
Isto tako kada upalis svetla poveca broj obrtaja. :D A to znaci povecanje goriva, a to znaci vece zagadjenje okoline... :fucka: A to znaci da upaljena svetla danju na kolima steti nasem zdravlju i okolini, ako gledamo na duzi period.