Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Laguna II - odrzavanje

Započeo Malivuk612, 06.09.2008. - 02:17

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

fLiP

Imate nesto vise o tome u ovoj temi:

Xcarlink i za Renault-a !

MP3 radio predajnik 

Sigurno je kvalitetniji zvuk na Xcarlink, a i prakticniji je(manje mesta zauzima i ne zauzima upaljac)

fica8

Citat: mupe poslato 10.11.2008. - 07:34
Mogu samo da ti kažem kako je kod ovog drugara na stilu, jer ga ja još nisam montirao... Ponaša se u potpunosti kao cd changer, rade komande na volanu i displej, ali ne pokazuje imena pesama. Kod njega je zvuk identičan kao sa radija ili cd-a puštenog na fabričkom plejeru. Nadam se da će tako funkcionisati i na laguni. Ja planiram da ga uzmem tokom ove nedelje, kad stignem, pa ako hoćeš - sačekaj da ga montiram pa ću preneti utiske.

ajde kad to stavis u lagunu napisi malo o tome kako si zadovoljan i kako te sluzi.....
stavi i koji si uredjaj stavio i koliko para i kako rade ti momci

Exception®

Ja imam ovaj Sony mp3, pravljan je baš za Renault ;)

Mogao je da se nabavi isključivo preko Renault koncesionara i nije ga bilo u slobodnoj prodaji. Znam da sada ne može da se nabavi, ali se malo raspitaj. Možda ima novijih modela ;)

Više o tome imaš u mom topicu, OVDE :ok:
ΕΛΛΑΣ

Laguna22D

Imam ja broj nekog lika u Bubanj potoku, ja ga zovem Goran 10e, sta god da pitas od sitnica kosta toliko, ali rastura lagune, uglavnom sa desnim volanom, sto nema nikakve veze za vecinu delova. Pa ako ne spada u reklamu, i ne krsi pravila, mogu da postavim???
M. The most powerful letter in the world.
http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=13627.0

Boki

Citat: Laguna22D poslato 12.11.2008. - 14:27
Imam ja broj nekog lika u Bubanj potoku, ja ga zovem Goran 10e, sta god da pitas od sitnica kosta toliko, ali rastura lagune, uglavnom sa desnim volanom, sto nema nikakve veze za vecinu delova. Pa ako ne spada u reklamu, i ne krsi pravila, mogu da postavim???
Postavi slobodno.bice nekom od koristi :yeah:
Nisu sale za umove male

fica8

Citat: Laguna22D poslato 12.11.2008. - 14:27

ajde daj mi broj,mail....pa da pitam coveka verovatno ima ovo,NADAM SE

Laguna22D

Evo ga.. 063374610, Goran se zove, covek je stolar po zanimanju, ne ocekujte pomoc i podrsku, nego mu slikovito objasnite gde se nalazi to sto vam treba :). Srecno!
M. The most powerful letter in the world.
http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=13627.0

fica8

Citat: Laguna22D poslato 12.11.2008. - 21:55
Evo ga.. 063374610, Goran se zove, covek je stolar po zanimanju, ne ocekujte pomoc i podrsku, nego mu slikovito objasnite gde se nalazi to sto vam treba :). Srecno!

Hvala unapred
nadam se da ce da ima te stvarcice

mire

Što se mene tiče, Goran 10€ je Goran 20€. :) Pitao sam ga da li ima parking senzor, i kaže da ima, cena malopre spomenuta. :) U svakom slučaju, to mi je daleko bolje nego da poručujem ceo originalni komplet (nije moguće poručiti na komad).

fica8

jel ti vec imas senzore ili ne?
jel fabricki?

mire

Imam fabričke senzore, a neispravan je jedan od njih i zbog njega ceo sistem uglavnom ne radi. Ako se i desi da sistem radi, onda taj jedan senzor opet ne radi.

fica8

Citat: mupe poslato 14.11.2008. - 19:34
Imam fabričke senzore, a neispravan je jedan od njih i zbog njega ceo sistem uglavnom ne radi. Ako se i desi da sistem radi, onda taj jedan senzor opet ne radi.

jel mozes da postavis neku sliku ili neki link da vidim kako izgleda unutrasnji lcd koji ti pokazuje rastojanje....?

Exception®

Tih LCD-a imaš mali milion varijanti ;)
ΕΛΛΑΣ

fica8

Citat: Exception poslato 14.11.2008. - 20:12
Tih LCD-a imaš mali milion varijanti ;)

LCD na retrovizoru.al vidim da slabo to neko zna...

mire

Citat: fica8 poslato 14.11.2008. - 19:52
jel mozes da postavis neku sliku ili neki link da vidim kako izgleda unutrasnji lcd koji ti pokazuje rastojanje....?

Ne postoji unutrašnji lcd koji pokazuje rastojanje. Samo pišti isprekidano u zavisnosti od daljine.

Iskreno, ni na jednom autu nisam video da fabrički sistem parking senzora ima displej, a navozao sam se raznih...