0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Mogu samo da ti kažem kako je kod ovog drugara na stilu, jer ga ja još nisam montirao... Ponaša se u potpunosti kao cd changer, rade komande na volanu i displej, ali ne pokazuje imena pesama. Kod njega je zvuk identičan kao sa radija ili cd-a puštenog na fabričkom plejeru. Nadam se da će tako funkcionisati i na laguni. Ja planiram da ga uzmem tokom ove nedelje, kad stignem, pa ako hoćeš - sačekaj da ga montiram pa ću preneti utiske.
Imam ja broj nekog lika u Bubanj potoku, ja ga zovem Goran 10e, sta god da pitas od sitnica kosta toliko, ali rastura lagune, uglavnom sa desnim volanom, sto nema nikakve veze za vecinu delova. Pa ako ne spada u reklamu, i ne krsi pravila, mogu da postavim???
Evo ga.. 063374610, Goran se zove, covek je stolar po zanimanju, ne ocekujte pomoc i podrsku, nego mu slikovito objasnite gde se nalazi to sto vam treba . Srecno!
Imam fabričke senzore, a neispravan je jedan od njih i zbog njega ceo sistem uglavnom ne radi. Ako se i desi da sistem radi, onda taj jedan senzor opet ne radi.
Tih LCD-a imaš mali milion varijanti
jel mozes da postavis neku sliku ili neki link da vidim kako izgleda unutrasnji lcd koji ti pokazuje rastojanje....?