0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Sutra treba da se odlučim da li uzimam ovaj Megane 2003dec. pa bi mi prijala pomoć jer sam već izludjen proverama. U servisu kazu da je auto OK, bez klime po gradu laganom vođnjom 5,6l, a menjać 5 STEPENI prenosa? Jel ima takvih koji imaju info da ovakav model postoji?
Jesi proverio u ovlascenom servisu podatke o autu prema broju sasije? Npr. kilometrazu, da slucajno recimo nije presao duplo vise nego sto prodavac kaze...
odustao sam od ovog auta jer mi je tip naglasio da je veca snaga motora ali on ga je kao registrovao na manju zbog troskova registracije. medjutim u servisu su po broju motora skontali da i jeste 81ks kao sto je u saobracajnoj. Na kraju sam shvatio da je tip namerno stavio 106ks u oglasu jer mu 1.5dci po gradu sa klimom trosi 6,1l,pa ako se neko upeca njemu super, sto je po svim pricama koje sam cuo vise nego sto bi trebalo a presao je negde oko 150 000 prema istoriji. verovatno ga nisu mazili napolju!Sve u svemu nasao sam jos jednog stize iz spanije i po istoriji ima oko 150 000 i jacu opremu sa 81ks. Njega cekam da sidje sa carine pa jovo nanovo, provera u servisu i sta bog da.UZAS JE KUPOVATI POLOVAN AUTO, al jbg takav nam standard a i horoskop izgleda na duze vreme.