Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Test: Renault Latitude Business 2.0 dCi

Započeo damal, 05.09.2011. - 09:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Milan.S.90

Citat: LeNgenda poslato 07.09.2011. - 09:40
Dok nisam procitao originalan clanak i video slike na njemu, nisam izvalio ovu ogromnu hromiranu lajsnu iza zadnjih prozora.

Po meni, ubedljivo najjaci detalj na ovom autu.

i koliko bi to u beogradu prezivelo? :D sto od raznih grebaca sto od kiselina u perionicama...

LeNgenda

Eh...

Zbog toga sam prilicno siguran da kad bih imao i tih 25.000 evra za auto, opet uzeo Daciju.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

damal

Pa dajte ljudi, milion automobila ima hromirane delove na sebi. Ako se lepo i pravilno održava, kakve veze to sve ima  :nezna:

Djuro

Koliko sam ja razumeo,nekolicina vas ne bi uzela ovaj auto samo zbog ove hromirane lajsne?  :doh:
A ako vam vec toliko smeta,imaju sad ove folije, te karbon, te ovo-ono...bar ti Milane bi trebalo to da znas.

Meni se svidja ova limuzina. Malo bih taj prednji kraj promenio i dao mu :renault: autenticnost ali moze i ovo proci.

Milan.S.90

Citat: Djuro poslato 08.09.2011. - 11:26
A ako vam vec toliko smeta,imaju sad ove folije, te karbon, te ovo-ono...bar ti Milane bi trebalo to da znas.

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

meni se auto i ne dopada toliko da bih ga uzeo...sve i da imam toliko para pre bih uzeo neko auto sa nisanom na haubi nego ovo :p