0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Moguce da je od goriva, a narocito od plina (u slucaju da nije nastelovan dobro sistem)...Idi na dijagnostiku, pa vidi Verovatno greska na lambda sondi.
Kolege, upalile su mi se dve lampice, service i check engine. Auto ide sasvim normalno. Nije mi jasno o cemu moze da se radi. Ja sumnjam da su se te dve lampice upalile mozda ako na ovom autu postoji mogucnost podesavanja intervala za veliki servis na 60.000 km. Gledao sam servisnu knjizicu i kada preracunam km kada je radjen veliki servis to dodje sada nesto malo preko 60.000 km. Da li su se te dve lampice mozda zbog toga upalile?Ako jesu, da li postoji nacin da ih ja sam resetujem rucno i kako se tacno to radi?Na jednoj od slika mozete da vidite da mi se za oko 2.000 km blizi mali servis.Proslog puta kada sam menjao ulje upalila mi se samo ikonica service i jedva sam je obrisao, tj nasao sam neko uputstvo na internetu kako se to radi, ali sam prilikom resetovanja usao u safe mod iz koga sam jedva izasao. Zato me je zmstrah da opet nesto cackam sam da ne bih ponovo upao u safe mod.Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka