0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kaze da je otisao senzor pritiska goriva. Da se moze lemiti jer inace se mijenja komplet instalacija sto izadje oko 1000€. Pa sta je sada to, Ada li je to neki zesci kvar?
Desava mi se sledece.Pri preticanju kada ga cepam trecom i malo jaci gas tj. malo vise obrtaja, auto kao da izgubi na snazi,ne primi gas ,zagusi se i upali se ovo.Uputstvo koje sam dobio uz auto je na francuskom,tako da mi ne vredi puno.Nasao sam i na engleskom,mada pise da je neka greska,nista specificno.Da idem u servis,nije mi blizu,a ne mogu biti siguran da to nije neka sitnica ,pa posle ispadne da sam prelazio toliko kilometara bezveze.Da napomenem da je auto redovno odrzavan, servisi i te fore.
Evo recimo poslednja dva punjena sam odradio na Lukoil pumpama i ne pali se vise lampica (bas sam juce probao).Izgleda da je do goriva.
Kao sto rekoh u predstavljanju, imam Megana II 1.5dci 85ks, karavan.Presao 100.000km, iz Francuske kupljen.Auto je savrseno radio,medjutim...Desava mi se sledece.Pri preticanju kada ga cepam trecom i malo jaci gas tj. malo vise obrtaja, auto kao da izgubi na snazi,ne primi gas ,zagusi se i upali se ovo.Uputstvo koje sam dobio uz auto je na francuskom,tako da mi ne vredi puno.Nasao sam i na engleskom,mada pise da je neka greska,nista specificno.Da idem u servis,nije mi blizu,a ne mogu biti siguran da to nije neka sitnica ,pa posle ispadne da sam prelazio toliko kilometara bezveze.Neko mi rece da je to neki filter (?) koji se zacepi ili sta vec,zbog toga sto evrodizel je los (nista cudno).Koliko tu ima istine...Ne znam.Da napomenem da je auto redovno odrzavan, servisi i te fore.
Cek bre, zar to nije lampica za katalizator?
Ta lampica ti signalizira BILO KAKVU grešku na motoru